Feiten over Full Stack ontwikkelaar onthuld

OpenStad is een klein innovatieteam van een organisatie, dat op maat interactieve webapplicaties bouwt in lopende participatietrajecten over de gemeente, veelal in aanvulling op traditionele inspraak. Dit team zoekt versterking voor haar projecten.

IT-Contracts.nl vormt gebruik aangaande cookies. Klik hier vanwege behulpzame feiten ofwel klik op deze plaats teneinde die melding ook niet verdere te tonen.

Heb je oefening met Java en Node.js, maar schrik jouw er ook niet vanwege terug teneinde je ons nieuwe taal eigen te produceren; vind je dit leuk om ons Webapp te bouwen maar vind jouw de backend eigenlijk dit wordt ook wel interessant; kijk jouw uit tot welke andere methodes big data hanteerbaar kunnen vervaardigen; kortom spreekt het je met het deze vacature niet bij een titel te vangen kan zijn, dan dien jouw absoluut contact opnemen! Voor voorliefde heb je een universitaire studie afgerond.

Lijkt dit jou hetgeen om bouw en technologieen bij elkaar te leveren? Vervolgens uitkijken wij jou! Op de locatie in Emmeloord zijn er verschillende vacatures beschikbaar ter versterking met het Metacom Websites team. Voltijd hbo, wo Bekijk verder

De begint mag pas plaatsvinden zodra de via TemployeeNet uitgezochte kandidaat de verklaring betreffende geen bezwaar ontvangt. Dit mag enig tijd in beslag nemen en kandidaat fungeert op deze plaats rekening mee te houden. (geschatte duur 6 tot 14 weken, afhankelijk soort screening) 

Dit vereist bij Testmanagement discipline en ook de vaardigheid teneinde gedisciplineerd gedrag af te dwingen voor de testers. Essentiele kenmerken met het gedrag aangaande Testmanagement zijn daadkracht, hardheid, dicht op een strekking uithangen en vasthoudendheid.

Een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Freelance Manager Finance & Control ter overbrugging totdat ons vaste kandidaat kan zijn tot uw beschikking. Begint van de opdracht medio april (fulltime inzet). Functie

Onze Agile manier over werken uit zichzelf in het werken in twee-wekelijkse sprints. In het streven om iedere twee weken iets live te zetten maken wij behandeling aangaande ons geavanceerde Continuous Delivery pipeline daar waar we toepassing produceren betreffende componenten, zoals: Git, Sonar, Jenkins, Maven, Docker, Selenium in combinatie betreffende geautomatiseerde deployments.

  3rd party, involving 1st Line ofwel Defense Risk and prepares a concluding in control statement to be 

Voor dit domein zoeken we ons Frontend-developer die ook oefening heeft indien ScrumMaster. Jouw ontvangt de uitdaging, vrijheid én ruimte teneinde het team en jezelf te ontwikkelen. In die rol ben je ons cruciale schakel in dit ontwikkelproces en bouw je mee met sprekende projecten die ons brede maatschappelijke impact en look hebben. Zodra frontend-developer bouw jouw mee aan een nieuwe informatie applicaties.

Het team ondersteunt gebruikers, beheert een geboden functionaliteiten en voert regie op een ontwikkeling met een applicaties. Het in opdrachtgeverschap met een proceseigenaren en in nauw overleg met een gebruikersorganisatie. 

Lijkt dit je hetgeen om bouw en technologieen voor elkaar te leveren? Dan zoeken we jou! Met een opening aangaande een andere VanMeijel-locatie in Eindhoven hebben wij verschillende vacatures ter versterking aangaande een business unit Metacom Online.

Amsterdammers die ons activiteit willen regelen wegens hun nabijheid kunnen in de toekomst op het platform op eenvoudige manier ons aanvraag indienen wegens financiering betreffende hun idee; op het platform mogen andere buurtbewoners meepraten aan de regelen.

Op basis betreffende het functioneel en visueel ontwerp bouw jij dit platform, in afstemming met een developer. Je programmeert front end en back end en check here vervaardigd waar geoorloofd, gebruik betreffende bestaande codes welke het team weet heeft ontwikkeld. Behalve het produceren en testen over prototypes verwachten we met jou wanneer developer dat je zodra lid betreffende dit team af en toe meedraait in kwalitatieve testsessies met bewoners en/ofwel ambtenaren en bestuurders.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *